Sphinx prezentuje nowe Gwiazdy Sezonu

Sphinx wprowadza nową wkładkę „Gwiazdy Sezonu IV”, a w niej  „Krem z pieczonej papryki”, „Quesadillę z Shoarmą”, „Sałatę z serem halloumi”, „Shoarmę zapiekaną z pieczarkami” i „Polędwiczkę z kurkami”. W ramach „Gości Specjalnych” pojawiły się trzy nowe wołowe steki – „Stek argentyński z sosem chimichurri”, „Stek australijski z chutney’em z wiśni” i „Stek tomahawk z sosem BBQ”. Na gości czekają też orzeźwiające napoje.

 

Wśród nowości Goście znajdą krem z pieczonej papryki z łezką śmietany i chipsem z boczku oraz zapiekane tortille z Shoarmą delikatną, serem, cukinią, papryką i sosem czy sałatę z serem halloumi na świeżym szpinaku z pomidorkami, rukolą, słonecznikiem i dressingiem balsamiczno-miodowym. Do wyboru są też Shoarma delikatna, zapieczona serem i pieczarkami z cebulą z frytkami lub ryżem, surówkami, bułką pita i sosami oraz polędwiczka wieprzowa smażona z rozmarynem podawana z kurkami w śmietanie i ziemniakiem w mundurku z masłem rozmarynowym.

 

Gwiazdy Sezonu




Copyrights © 2013 Galeria Piastów - Wszelkie prawa zastrzeżone.
Realizacja: Mind Progress