Jesienne „Gwiazdy Sezonu” w restauracjach Sphinx

Tej jesieni w restauracjach Sphinx Gości będą rozgrzewać delikatna zupa „Krem z dyni”, przyprawiona pikantnym sambalem „Shoarma z polędwiczek Cheese and Spice”, „Kurczak curry z miętą”, zapiekane tortille, czyli „Quesadilla z shoarmą” oraz „Mini kofta” z oryginalnym ajwarem. Tych pięć wyśmienitych dań znalazło się w najnowszej odsłonie „Gwiazd Sezonu”. Oferta dostępna jest w restauracjach Sphinx w całej Polsce do 14 grudnia br.

 

W roli „Gości specjalnych” jesiennej wkładki pojawiły się trzy steki - „Stek New York z sambalem”, „Stek surf and turf z krewetkami”, „Stek argentyński z sosem chimichurri”, a także po raz pierwszy „Żeberka wołowe z sosem BBQ”. Wszystkie steki z najnowszej oferty są również dostępne w specjalnym menu degustacyjnym, idealnym na spotkania w kilkuosobowym gronie.


Sphinx



Copyrights © 2013 Galeria Piastów - Wszelkie prawa zastrzeżone.
Realizacja: Mind Progress