Czekoladowe nowości w restauracjach Sphinx

Gorąca czekolada, mus czekoladowo-gruszkowy i czekoladowo-tropikalny – to wybrane propozycje, jakie pojawiły się w restauracjach Sphinx w najnowszej karcie deserowej „Sphinx Café”. Oferta jest dostępna we wszystkich lokalach sieci w Polsce.

Z nowości „Sphinx Café” można zamówić czekoladę na gorąco przygotowywaną w tradycyjny sposób z oryginalnej gorzkiej czekolady, podawaną z bitą śmietaną i wiórkami czekoladowymi. Deser ten dostępny jest też w wersji z purée z gruszek. Ponadto na klientów czekają serwowane na zimno musy: czekoladowy z bitą śmietaną, a także czekoladowo-tropikalny i czekoladowo-gruszkowy, czyli delikatne połączenie aromatycznej gorzkiej czekolady z owocowym, tropikalnym purée bądź purée z gruszek, również serwowane z bitą śmietaną. Obok czekoladowych propozycji w ofercie po raz pierwszy pojawia się sernik z cząstkami brzoskwiń.

 

Sphinx




Copyrights © 2013 Galeria Piastów - Wszelkie prawa zastrzeżone.
Realizacja: Mind Progress